3x zakelijke trainingen die je verder helpen

Wil je op zakelijk gebied persoonlijke vooruitgang boeken? Dat kan met een passende zakelijke training! Er worden veel soorten trainingen aangeboden. De ene training sluit beter aan bij jouw persoonlijke wensen en kwaliteiten dan de andere. 

In dit artikel noemen we 3 zakelijke trainingen die jouw carrière een boost kunnen geven. Denk aan de persoonlijke leiderschapstraining in Eindhoven, een controle over stress training of een assertiviteitstraining. 

1: Leiderschapstraining

Persoonlijk leiderschapstraining Eindhoven helpt je bij het creëren van overzicht, in kaart brengen van prioriteiten en benutten van capaciteiten. Je leert op een effectieve wijze om te gaan met tijd en talent. Na de training ben je volledig in control over jouw leiderschapskwaliteiten. Dat geeft rust, vertrouwen en zorgt ervoor dat je nieuwe stappen kunt zetten in je loopbaan. 

Het fijne van de training is bovendien, dat het op persoonlijke wijze wordt gegeven. De training richt zich op jouw kwaliteiten en verbeterpunten. Zo weet je zeker dat je de kennis en vaardigheden die je opdoet toe kan passen en dat je dus wat aan de training hebt. 

2: Controle over stress

Voor je persoonlijke ontwikkeling op zakelijk en persoonlijk gebied, kun je ook denken aan een training waarbij je om leert gaan met stress. Tegenwoordig komt het steeds vaker voor dat mensen kampen met klachten van stress. Tijdens de training leer je de stress die je ervaart te verminderen en beter onder controle te krijgen.

Met behulp van speciale technieken en tips op het gebied van bewustzijn, krijg je meer grip op het dagelijks leven. Door op een andere manier met prikkels en situaties om te gaan, kun je er minder last van krijgen. Een training die voor iedereen handig kan zijn. 

3: Assertiviteitstraining

Een derde training die veel mensen goed van pas komt, is de assertiviteitstraining. Tijdens de assertiviteitstraining leer je daadkrachtig te handelen en voor je eigen standpunten op te komen. Met name in groepssituaties kan het lastig zijn om te zeggen wat je vindt en om te gaan met andere meningen. 

Daar leer je in deze training meer over. Je gaat jouw standpunt verdedigen en dat op een vriendelijke manier. Met speciale technieken verbeter je jouw positie in de groep en beschik je over meer zelfvertrouwen op de werkvloer. NIet alleen op de werkvloer kan de opgedane kennis worden toegepast, ook in het privéleven zijn er tal van situaties waarbij de kennis uit de assertiviteitstraining nuttig kan zijn.